Mellciszta


By admin - Posted on 31 október 2010

 Kedves László! Nagy gondban vagyok a lányom miatt. Úgy néz ki, hogy hajlama van a mell cisztára. Elég régóta olyan mintha a mirigyek megduzzadtak volna a mellében és igen érzékeny. Ha elmegy orvoshoz félek, hogy vágják. Nagyon szeretne gyereket, de most válik, nem lehet terhes. Ha az orvos mégis műtétet javasol, vajon, ha szül majd, tud-e szoptatni? Most 34 éves, testsúlya normális, 170 cm magas, 52 kg. A mellén elszíneződés, kidudorodás nem látható. Nagyon kérem, ha ideje engedi mielőbb válaszoljon, hogy hogyan lehetne ezen a problémán műtét nélkül segíteni. Válaszát előre is hálásan köszönöm! Üdvözlettel: Anikó Sné

 

Kedves Anikó!
Ha valaki gondban van, akkor, ha az a gond negatív megnyilvánulásokkal van teli, az egyben negatív programozást is jelent az agy számára, s az agy ilyenkor megvalósítja a negatív programot, főleg ha valaki saját magával kapcsolatban, vagy közvetlen, vele egy családban élő, vagy erős érzelmi kapcsolatban lévő hozzátartozójával kapcsolatban programoz ilyen negatív, betegségeket, vagy más negatív helyzeteket generáló programokat!!!!!!! Ha valaki olyan szinten van, hogy baj esetén is pozitívan tud programozni, akkor a legnagyobb bajból is ki lehet mászni!
A női mell, az érzelmek tiszta kifejezése és megnyilvánulása esetén, még akkor sem lesz beteg állapotban, ha azt külső negatív hatások érik. Ilyen külső hatások a helytelen táplálkozás, a vitamin- és nyomelem hiányos étrend, a rossz ételtársítás, a nem helyes étkezési sorrend, a tej- és tejtermékek, a margarin és ezekkel készült ételek fogyasztása, a sok főtt- és hőkezelt ételek fogyasztása, a mikrohullámú sütő, a mobiltelefon használata, az elektroszmog, a nem tiszta víz ivása, a nem tiszta NaCl használata, stb. Ezek a külső hatások önmagukban, egyenként is hajlamosítanak a szervezetben lévő betegségek kialakulására, de ha még negatív érzelmek is hozzáadódnak, akkor nagyon gyorsan alakulhatnak ki súlyos betegségek, amelyeket műtétek sorozatával sem lehet korrigálni, gyógyítani!
A mellciszta, a szervezet folyadékháztartásának zavarát is jelezheti. Ha például nem fogyaszt a lánya elegendő és tiszta folyadékot, esetleg sok, a szervezet savasságát fokozó italokat fogyaszt, tiszta víz helyett!
A nyakban hordott mobiltelefon is nagyon gyakran idéz elő elváltozásokat a nők mellében, ugyanis bekapcsolt állapotban a mobiltelefon két másodpercenként ad egy jelet a szolgáltató két, vagy három legközelebbi adótornya felé, és ezek az impulzusok megzavarják nemcsak a mellkas, hanem az egész test bioelektromos- és biomagnetikus folyamatait. Igaz, hogy a készüléktől lévő távolságtól függően négyzetesen csökken ez az ártó hatás, de ha valaki mozgásban és minél nagyobb sebességű mozgásban van, akkor viszont hatványozottan növekszik ennek ártó hatása, főleg a mobiltelefonhoz legközelebb lévő szervekben.
Férfiaknál például az övön, vagy zsebben hordott mobiltelefon, terméketlenséget, de akár here, vagy prosztatarákot is előidézhet. A nőknél a nyakban hordott mobiltelefon viszont a melleket, a szívet és a tüdőt, de különösen a nyirokrendszert (a csecsemőmirigy, valamint a tejmirigyek felett van a mobil) betegíti meg.

Ha most válik a lánya, akkor lehet, hogy nem ezek a hatások, hanem az érzelmi hatások idézik elő a mellcisztát, vagy egyéb más rendellenességek kialakulását a mellben. Ilyenkor úgy az orvosi, mint a természetgyógyászati módszerek, még a csodamódszerek is teljesen hatástalanok lehetnek, mert a lánya negatív érzelmei, félelmei, minden pozitív hatást felülmúlnak! Vajon Önök a férjével tettek-e, tesznek-e feléje olyan, verbális, vagy non verbális megnyilvánulásokat, amelyek azt sugallják neki, hogy Önök már nagyon szeretnének egy unokát? Ezek ugyanis olyan lelki megterhelést jelentenek a számára, amely még egy egészséges embert is megviselnek! Ha valaki felé elvárásokat nyilvánítunk ki, akkor, ha az, az illető érzelmileg kötődik hozzánk és eleget szeretne tenni ezen elvárásoknak, akkor meg akar felelni ezeknek az elvárásoknak!
Ha valaki most válik és még nem terhes, akkor tudja, hogy nem tud egy jó darabig megfelelni a feléje irányuló „unokás” elvárásoknak. Más kérdés, hogy a válóper jogerősé válásáig, ha már a férjétől nem is lehet terhes, de hivatalos eljárásban, spermabanki donortól kerülhet megtermékenyített állapotba. Igaz mástól is eshet teherbe, de a spermabanki donor azért lenne fontos a váló férj számára is, hogy később ne lehessen a nyakába varrni egy esetleges gyermektartást. Lányának is lehetnek saját magával szembeni elvárásai, mert szeretne már szülni, mert fél, hogy kifut az időből…! Ez az önmagával szemben támasztott elvárás, önmagában is kiválthatja a mellében lévő elváltozásokat, ugyanis a nőket érő érzelmi terhelések zömmel a keblekben jelennek meg valamilyen elváltozás formájában. A hivatalos orvoslás ezt az érzelmi részt nem vizsgálja és számára csak az a fontos, hogy sebészileg eltávolítsa, a valamilyen ok miatt keletkezett elváltozást, hogy az ne jelentsen veszélyt az illető egészségére. A hivatalos orvoslás csak azzal foglalkozik, hogy ha az érzelmi rész nem oldódik meg, és ez miatt újabb elváltozások generálódnak, akkor megint csak ezt az elváltozást fogja kezelni, s ha kell, ismét beavatkozik sebészetileg is. A sebészeti beavatkozásokat azért nem támogatom ilyen esetekben, ugyanis ha a mell a beavatkozás után egy esetleges későbbi terhességnél vagy egyáltalán nem tud, vagy csak kismértékben tud anyatejet biztosítani az újszülöttnek, akkor az a gyermek nem kapja meg az édesanyjától azokat az érzelmi- és vital anyagokat, hormonokat, amelyek döntő jelentőségűek lehetnek a későbbi életére a gyermeknek. Az eddigi orvosi kutatások ugyanis egyértelműen kimutatták, hogy azok a gyermekek, akik nem a szülőanya tejét fogyasztva érték el a születési súlyuk háromszorosát, azoknál az ifjú felnőtt, vagy felnőtt korban szignifikánsabban nagyobb arányban fordulnak elő élet elleni bűnelkövetések, valamint öngyilkosságok, melyeket a rendőrségi statisztikák is alátámasztanak!
Van tehát feladata a szülőknek, de a lányuknak is! Elsősorban az érzelmi problémák megoldására kell legnagyobb gondot fordítani, pozitív gondolkozással, pozitív életszemlélettel, az adott élethelyzetek elfogadásával (szabad minden helyzetben szépen viselkedni!) mert minden rosszban van valami jó, és amikor jóvá válik a rossz, akkor gondolkoznak el csak az érintettek azon, hogy milyen buták voltak, hogy nem gondoltak minden várható körülményre. Lehet, hogy például a válás utáni új kapcsolat fogja megoldani a problémákat és ezért is lenne felesleges egy műtéti beavatkozás. Azt sem szabad elfelejteniük, hogy minden műtétnek van kockázati tényezője és ilyenkor mérlegelni kell a szülőknek és a felnőtt lányuknak is a tényleges helyzetet.
A helyes gondolkodás sokszor azért nehéz a résztvevők számára, mert a szervezetük, s különösen az agysejtjeik nem kapják meg, azokat a normális működéshez szükséges makro- és mikroelemeket és egyéb vitál anyagokat, amelyek megléte esetén másképpen értékelnék az adott élethelyzeteket. Ilyen anyagok: a B-Complex vitaminok, a Gingko Biloba, az Omega-3, az E-vitamin, C-vitamin, Lecithin, meg az antioxidánsok, bioflavonoidok, a szükséges makro- és mikroelemeket helyes arányban tartalmazó komplex táplálék-kiegészítők, valamint az immunrendszer 70 %-ának erősségéért felelős pro- és prebiotikumok megléte. A Vitamin Station cég termékei mindezeket biztosítani tudják, de sem én, sem a cég nem tud senki helyett gyógyulni, viszont tudunk segíteni abban, hogy, aki gyógyulni szeretne, az elfogadható áron és jó minőségben hozzá tudjon jutni, az egészséges élethez, a szervezetben lévő bonyolult folyamatok normális működéséhez, a környezeti ártalmak semlegesítéséhez!
Ezek többet érnek, mint bármely fényterápiás, vagy energetikai kezelés, mert a testünk anyagból van és az anyagi működéshez kellenek a szükséges anyagok, vital-anyagok is! Az elmúlt pár évben sajnos több, nagy tudású, különböző energia kezelésekkel foglalkozó gyógyító ismerősöm halt meg amiatt, mert azt hitték, hogy az anyagi létben meg lehet élni anyagok nélkül is! Az élet nem őket igazolta!
Tisztelettel: W-V.László

A Vitamin Station étrend-kiegészítőinek fogyasztása során kedvező élettani hatásokat tapasztalhatunk. Ezen termékek azonban nem gyógyszerek, nem szándékoznak betegségeket gyógyítani, vagy kezelni! Termékeink olyan étrend-kiegészítők, melyek nem helyettesítik a változatos, és kiegyensúlyozott táplálkozást! A honlapunkon található információk tájékoztató jellegűek, betegségével forduljon szakorvoshoz!

keresés a honlapon

Kérek értesítést a legújabb akciókról!

Partnereink

VS Pontok Országszerte

Biobarlang

Nyereményfigyelő

Nyereményfigyelő

Friss Twittek