Itt vagyTermészetgyógyász válaszol / Természetgyógyász válaszol / mellfeszesítés/növelés

mellfeszesítés/növelés


By admin - Posted on 31 október 2010

 Tisztelt László! A fogyás-hízás áldásainak következményeként a nők melle is változik. Leginkább elveszíti a formáját, teltségét, megereszkedik, és meglátszanak az esetleges csíkok. Azt tudom, hogy a női melleket a mirigyállomány és zsírszövet építi fel. Rugalmasságát, feszességét a kötőszöveti rostok befolyásolják, melyek az idő múlásával kitágulnak, megereszkednek. Tehát némi stressz, lelki okok, (nem célzott fogyókúra) jellegű fogyásnak köszönhetően sikerült kb. 6-8 kg ot fogynom, a melleim pedig korántsem voltak önmaguk. Leginkább üres zacskókhoz vagy palacsintához voltak hasonlíthatóak. Aztán a lelki stabilitásom helyre állt és sikeresen híztam is, mindenhova ahol azelőtt is volt, a melleimre is. Elkezdtem érdeklődni mindenfelé, hogy mi az ami természetes úton segíthet. (a tornán kívül) Egy gyógynövény boltban találtam a Sanvita saropis soja nevű terméket, ami szójabab és bíborlóhere kivonat. Elméletileg fito ösztrogént tartalmaz és mell növesztő hatással bír. Valóban teltebbek és keményebbek lettek a melleim, de még mindig nem az igazi. Ezt a szert kb fél évig folyamatosan szedtem, de az vele a problémám, hogy a kapszuláknak kellemetlen az illatuk és az utóízük, annyira, hogy nemrég amikor megszagoltam, hogy megint csak kellene szedni hányingerem lett tőle és kidobtam. Nem hiszem, hogy amit undorodva veszek be az használna. Valaki az Agnus Kaktus, barát cserje nevű növényt ajánlotta kapszulában. Abban a hónapban, amikor szedem a kapszulát az eredmény jobb, de ha nem szedem, a hatás csökken. A kérdésem az: hogyan lehet a zsírszövet és mirigy állományt növelni, a kötőszövetet erősíteni? A választ előre is köszönöm. Üdvözlettel.

 

Kedves Kérdező!

A női mell a gyermekeké és a férfiaké! Ha azok elfogadják olyannak, amilyen, akkor nem szabad a mérete és alakja miatt problémázni!
Nem szabad mélyen masszírozni a melleket! Csak simogatás és hosszabb ideig való kéz ráhelyezés, kézrátétel kell, Egy-egy kézrátét pozícióban 10-10 perceket legyen a férfi keze. Ha nagy a férfi keze és belefér a teljes mell, akkor 10 percnél jóval többi időt is lehet a kezet rajta tartani. A nő fekhet, vagy ülhet, s a lényeg, hogy lazuljon el és ne legyen görcsös. Próbálja érzékelni a férfikézből átjövő energiát, melyet mentálisan Ön is alakítson át tömegnövelővé és a férfi is!
Nem írta, hogy szoptat-e, mert akkor semmiféle mellre is ható hormonális készítményt nem szabad szedni, mert belekerül az anyatejbe és nem tesz jót a babának, főleg, ha fiú a baba. Ne \\\"gyártson\\\" meleg kisfiút!!!
Fogyaszthat viszont fitoösztrogén tartalmú ételeket, mint pl. a hüvelyesek, s ezen belül is a szója. Csak ezeket patikai NaCl-el egy kicsit jobban megsózva kell fogyasztani!
Szoptatás alatt tehát sem belsőleg, sem külsőleg nem alkalmazhat mellnövelőket. Egyébként a szoptatás maga is növeli a melleket és ilyenkor kell mellizom erősítést végezni, s így a melltartó izmok erősebbek, teltebbek lesznek és nem \\\\\\\"esik össze\\\\\\\", nem lesz petyhüdtebb a melle, a szoptatás befejezése után. Eddze tehát melleit, mellizomzatát, még a szoptatás befejezése után is kb. egy hónapig. Ha minél tovább szoptat, annál jobb és szebb, nagyobb mellei lesznek, ha erősíti a mellizmait.

Nem írta, hogy hány éves, hány kiló és milyen magas, hogy milyen méretű melltartó kell Önnek? Ezek azért fontosak, mert sok nő nem fogadja el magát olyannak, amilyen, pedig mások meg elfogadják őt olyannak, amilyen. A női mell nagy része zsírszövet. Az említett a zsírszövet növelőkkel pedig tegyen próbát és csak azt használja, amelyiket elfogadja, nem undorodik tőle és használ is. Ez egyénenként változó, ezért nem tudok önnek kizárólagos terméket ajánlani.

Tudnia kell, hogy a gerincből lépnek ki a csigolyáknál azok az idegvégződések, amelyek a különböző testrészekhez, szervekhez vezetnek. Így a mellhez vezető idegpályák is a mellbimbó magasságában. Ha a gerinc beteg,(féloldalú a napi terhelés, rossz a testtartás, ferde, púpos, vagy merev a gerinc) akkor a gerinccsigolyáknál kilépő idegvégződések blokkolva lehetnek, a rendellenesen rájuk nehezedő nyomás, és a rossz vérkeringés miatt. Ezt rendszeres gerinctornával, napi 3x15 perc chi-machine gyakorlatokkal helyre lehet hozni. Ha a kezelés hatására nem éri rendellenes nyomás a gerincből kilépő, mellhez vezető idegpályákat, akkor azok a genetika törvényei szerint fognak működni. Itt jön be, hogy a mamájának, vagy nagymamáinak, dédmamáinak milyen melleik voltak, s Ön ezek közül kinek a vonásait örökölte?
Itt ismét hangsúlyozom, hogy legjobb mellnövelő a férfikéz! Ez a jin és jang energiák miatt van így. Ön is növelheti kézrátéttel és olyan vizualizációval, amelyben elképzeli, hogy milyen melleket szeretne magának. Volt olyan esetem, hogy mandula olajjal, más esetben oliva extraszűz olajjal, megint másnál sertészsírral kenegették, masszírozták magukat a hölgyek és így jobban elzsírosodott a mellük és valamivel nagyobb lett (1 kosármérettel), kb. egy fél év alatt. Jótékony hatású az orgazmus is, főleg, ha nem egyedül oldja meg ezt a kérdést!
Semmiképpen nem javasolom a szilikonos megoldást!!!

Ha sokat vidámkodik, ha sokat nevet és szeretné mindig szinte magához ölelni a világot, akkor ezek önmagukban is növelik a mellek méretét, de külön-külön is hatásosak! Egyébként nem minden férfi szereti a nagymellű nőket! Sokan vannak, akik kifejezetten a kisebb mellűeket kedvelik. Minden zsák megtalálja a foltját! Ha az ember megszeret valakit, akkor nem a mellei alakja, vagy mérete miatt szereti meg, hanem a lénye miatt. Ha szeretetre méltó, tiszta, üde jelenség valaki, akkor bármilyen lehet a melle, a szeme, a haja stb., akkor is szeretni fogják! Egyik nőismerősöm fél mellét eltávolították és így fél mellel is talált magának párt, aki így is elfogadja őt!
Lehet, hogy csak Ön nincs megelégedve magával?
Lehet szedni fitoösztrogéneket (Szójavit, vagy Szójavit Forte, SzójEvit, barátcserje kivonatok, stb) is, amelyek szintén sokat javítanak a mell méretén, ha az alacsony nőihormon-szint miatt nem megfelelő méretű.
Általában a divatdiktátorok a nagy mellű nőket sztárolják. Ebben sajnos benne van a keze a mell-implantátum iparnak is!!! Én már végeztem közvélemény kutatást a férfi társaim körében és az az eredmény jött ki, hogy a férfiak, mintegy 30 %-a a nagymellű nőkért, míg kb. 40 %-a a testalkathoz illő méretű mellek barátja (én is ebbe a körbe tartozom), de van egy újabb 30 %, akiknek a kismellű nők tetszenek.
Ismerni kell a mell anatómiáját. A mell az a zsírszövet, amelynek a méretét a test elzsírosodása is befolyásolja. Hiába szeretnének kismellű nők nagyobb melleket mellizom erősítő gyakorlatokkal elérni, azzal még nem a mellük lesz nagyobb, hanem a mellizmuk, de a mellük, a mellzsír csökkenéssel még kisebb lesz. Ha egymással szembefordított tenyérrel végzi a fekvőtámaszokat, akkor ebben a pozícióban ezzel a gyakorlattal jól tudja minden szer és kenőcs nélkül is zsírosabbá tenni a melleit! A nagymellű nők sokat járnak hozzám kezelésre, mert mindegyikük gerincbántalmakkal és hátfájásokkal küszködik. A nagy mellek súlya rendellenesen terheli a hátgerincet és ez miatt az deformálódik. Legtöbbjüknek mellnövelő implantátuma van. Többen megértették, hogy csak akkor múlik el a gerincfájás, ha kivetetik az implantátumot és mellette elvégzik a gerinc rehabilitációs gyakorlatokat. Volt olyan hölgy, akinek olyan nagy fájdalmai voltak, hogy kivetette a szilikonokat és már azzal megszűntek a fájdalmai.

Ha valakinek komoly barátja van és az a barát így is elfogadja Őt, akkor az nem akar melleket növelni. Ha meg a barátja szeretné a mellnövelését, akkor érdemes átgondolni a kapcsolatot!
Jó lenne, ha mellőzné a melltartót, ugyanis az elkényelmesíti a mellizmokat és akkor megereszkednek még a kis mellek is. Ajánlom pl. hogy szökdelő gyakorlatokkal erősítse a mellszövet tartását, hogy elinduljon egy kis szövetgyarapodás és így a tartó izmok is megvastagodnának. Vannak melltartó nélküli, mellet tartó trikók, kombinék, amelyek a megereszkedett melleket is mutatósabbá teszik, ráadásul így gyarapodhat is kicsit a mell zsírszövete!
Meg kellene nézetni a háziorvosával, vagy a nőgyógyászával a prolaktin szintjét. Valószínű, hogy nem a normál értéken belül van. Van rá gyógyszeres kezelés is, de én inkább a barátcserje teát javasolnám erre, de a Szójavit is javítaná, mert az ösztrogénszint növelésével növekedne a prolaktin szintje is. A mediterrán országokban, már az ókorban is az oliva extraszűz olaj és a mandula olaj keverékének a mellszövetbe masszírozásával tudták növelni a mell zsírszöveteit. A mai mellnövelő krémeket azért nem ajánlom egyértelműen, mert tele lehetnek mindenféle egészségre káros tartósító-, emulgeláló, meg egyéb szerekkel. Vannak vákumos mellnövelők is, amelyek csak kosárméretet növelnek azzal, hogy megnyújtják a mell bőrét, de a belső mellrész marad amilyen volt. Ezáltal a mell megnyúlik, és tartásra szorul és ilyenkor a külső méret növelése miatt kellhet nagyobb kosár, de a mell nem lesz telt, csak csüngő!! Csak azért látszik teltebbnek, mert a melltartó megemeli és a dekoltázsnál teltebbnek látszik. Sokat lehetne segíteni egészséges életmóddal, testmozgással, táplálkozással, a környezeti ártalmak megszüntetésével (ezek is sok problémát okoznak a hormonális, meg a növekedési rendszerben: pl. mobil ártó hatása, mikrózott ételek ártó hatása, az elektroszmog, a földsugárzásban fekvés, tartózkodás, stb.). A nyakban hordott mobiltelefon és MP3 lejátszók nagyon megzavarják a mell szöveteinek gyarapodását, működését, de még negatív hormonális hatást is előidéznek. Sok összetevő van tehát, amelyet meg kellene ismernem, hogy egy részletes terápiával mentálisan és fizikailag is tudjak segíteni.
Tisztelettel: W-V.László

 

keresés a honlapon

Kérek értesítést a legújabb akciókról!

Partnereink

VS Pontok Országszerte

Biobarlang

Nyereményfigyelő

Nyereményfigyelő

Friss Twittek