imunrendszer erositese


By admin - Posted on 31 október 2010

 Tisztelt Várhegyi Úr! Tanácsért fordulok Önhöz. Férjem hólyagdaganatos beteg. 5 évvel ezelőtt műtötték először. Tavaly októberben négy újabb műtéte volt, ugyanis daganata kiújult. Idén januárban egy újabb 7 mm-es kinövést távolítottak el. Ezenkívül érszűkület és cukorbetegségben szenved. Szeretném megkérdezni, hogy gyógyszeres kezelése mellett milyen táplálék-kiegészítőket ajánlana az immunrendszere erősítése érdekében. Jelenleg ganoderma lucidium kapszulát és búzacsírát használ, kb. 2 hete kezdte el. Életkora 60 év, vércsoportja A II. Tanácsát előre is köszönöm.

 

Kedves Asszonyom!

Mindíg jobban örülök annak, ha maga a beteg kér tőlem tanácsot, mint amikor valamelyik ismerőse, vagy családtagja. Ugyanis sem Ön, sem én nem tudunk a férje helyett gyógyulni! Mindenkinek önmagának kell eldöntenie, hogy képes-e megváltoztatni a megbetegítő életmódját és táplálkozását! Ön ezt hiába szeretné, ha Ő nem akarja!
Ne haragudjon, hogy ilyeneket írok, de eddig nagyon egészségtelenül élhetett, vagy táplálkozhatott a férje, ha ilyen sok és súlyos betegségei keletkeztek. A rossz táplálkozásában esetleg Ön is szerepet játszhatott…! Önnek is a férjével együtt kellene változtatnia, hogy ne érezze azt, hogy betegként kezelik és táplálják, s a család pedig mást eszik, iszik, mint a beteg!
Az érszűkületet a dohányzás, a szűk ruhák (zokni, alsónadrág, nadrág, öv, derékszíj, stb) a vércsoportjának nem megfelelő ételek fogyasztása következtében létrejövő érrendszeri agglutinációs folyamatok idézhetik elő. A gyógyítást is azzal kell kezdeni, hogy el kell hagynia a dohányzást, bővebb ruhákat kell használnia, valamint következetesen be kellene tartani a vércsoportjának megfelelő táplálkozást! Tilos neki a húst, tejet, tejterméket, margarint, állati zsiradékot fogyasztania. Szerezzék be a vércsoportos étkezési táblázatot, vagy nézzék át az e témában másnak adott válaszaimat.
Ajánlom fogyasztásra a (találmányommal előállított) szuperoxigénezett vizet. Evvel az eljárással literenkénti tiszta vízbe (desztillált, vagy reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított víz) 2000 mg oxigént lehet bevinni, s javaslom naponta ebből 2 liter meginni.
A cukorbetegségét is előidézhette a helytelen táplálkozás. Ha a szuperoxigénezett vízzel készítene, napi 3x étkezés előtt a \"Gyuri bácsi teái\"-ból, a Diabess teát, akkor az még jobban segíthetne.
A hólyagdaganatát, a túl sok állati fehérje fogyasztás, a zsebében, vagy az övén hordott mobiltelefon, elektroszmog (villamosvezetők, villanymozdonyvezetők, troli vezetők, metrókocsi vezetők, targonca vezetők, számítógépen dolgozók, villanyszerelők, elektromos vezetékek az ágynál, stb), valamint a mikrohullámú sütőben készített, vagy melegített ételek is okozhatták. Hiába volt a műtét is, ha a kiváltó okot nem szüntették meg!!!!!!!!!!!!!!
Ezentúl csak harmonizálóval ellátott elektromos berendezéseket használjon. Ehhez a harmonizálókat be tudja szerezni a www.energylife-world.com/partner/varhegyilaszlo
linkre történő beregisztrálás után. A mikrót azonnal adják be bizományiba és vegye meg aki akarja!!!! Ezzel kapcsolatban több írásom megjelent a Zöld Újságban, valamint egyesületemben, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesülete havi lapjában is. Az újságosoknál kapható Életerő újságban tavaly augusztus óta folyamatosan jelennek meg írásaim. A mostani, februári számban is olvashatnak erről.
A ganoderma jót tesz neki, de a búzacsíra nem jó a vércsoportjának!! Helyette zöldárpa port szedjen, meg aloe vera gélt. Szerezzenek be spárga növényt is és abból napi 3-4 szálat nyersen rágcsáljon el, étkezés előtt, vagy két étkezés között.
Desztillált vízből az oxigénes víz mellett még meg kellene innia két óránként 2 dcl-t, ha szomjas, ha nem!!! Ez, a Dr. O.Z.A. Hanish, több mint 100 éve bevált módszere, melyet már én közel 20 éve sikeresen alkalmazok pácienseimnél. Sózásra csak a patikában kapható tiszta NaCl-t használják és azzal most egy kicsit jobban kellene sózni az ételeit, főleg a magas káliumtartalmúakat (gabonák, zöldek, zöldségek, hüvelyesek).
A keringését javíthatná még a Gingko Biloba ( 2x1 étkezés elején), a BioFlavone C (8x1 a nap folyamán elosztva) a C-1000 vitamin (8x1) együttes fogyasztása, valamint a Q-10-ből napi 70 mg fogyasztása 500 mg L-Carnitinnel. Jót tenne neki a lucerna (Alfalfa) tabletta szedetése is!
Cukorbetegeknek ajánlható még a Chromium-ból 1x1-et étkezés előtt, s Lecithinből pedig 3x1-et szedni az étkezés elején. Dr. Deák Sándor szarvasi orvos klinikai vizsgálatai teljességgel igazolták a szuperoxigénezett víz nagyfokú vércukorcsökkentő hatását!
Immunrendszerét megerősíti a bélflóra karbantartásával. Ehhez ajánlhatók a Probiotikus készítmények. Ebből első két hónapban 3x2-őt étkezés előtt, a második két hónapban 2x2-őt étkezés előtt, majd folyamatosan 1x2-őt étkezés előtt. El kellene mennie 4-5 Colon-hidroterápiás kezelésre is minél előbb! Ilyen kezelést csak orvosok végezhetnek, kérem derítse fel, hogy lakóhelyén, vagy annak közelében hol végeznek ilyen kezeléseket. Ez is szükséges az immunrendszerének nagymértékű erősítéséhez, hiszen „minden orvosok atyja Hippokrátesz”, már 4000 ével ezelőtt megmondta, hogy \"A halál a belekben lakozik!\", meg azt is, hogy \" Azzá leszel, amit eszel!\".

Végezetül még javaslom az Omega-3-ból, étkezéskor 3x1-et!
Kérem, hogy szőlőmag olajjal főzzön, meg azt használja étkezésre is. Az olajokból kellene csinálnia egy keveréket és azt kellene kenyérre kennie, meg a kiszedett ételekre, turmixokba, salátákra tennie. Az általam ajánlott mennyiség az egy napi adag és ezt az adagot mindennap be kellene juttatnia a szervezetébe! Íme az ajánlott adag:
2 evőkanál hidegen sajtolt szőlőmag olaj, egy evőkanál bio szója olaj, egy evőkanál tökmag olaj, egy evőkanál lenmag olaj, s egy evőkanál kendermag olaj.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Üdvözlettel: W-V.László

A Vitamin Station étrend-kiegészítőinek fogyasztása során kedvező élettani hatásokat tapasztalhatunk. Ezen termékek azonban nem gyógyszerek, nem szándékoznak betegségeket gyógyítani, vagy kezelni! Termékeink olyan étrend-kiegészítők, melyek nem helyettesítik a változatos, és kiegyensúlyozott táplálkozást! A honlapunkon található információk tájékoztató jellegűek, betegségével forduljon szakorvoshoz!

keresés a honlapon

Kérek értesítést a legújabb akciókról!

Partnereink

VS Pontok Országszerte

Biobarlang

Nyereményfigyelő

Nyereményfigyelő

Friss Twittek