kálium mérgezés


By trezor - Posted on 03 december 2010

Kedves Várhegyi László !

Kálium mérgezést állapítot meg a 16  éves fiamnál az elmondott tünetek alapján. A mai napon ezt a leletet kaptuk kézhez: süllyedés 2 mm/h; fehérjevérsejtszám: 4.5-g/I; neutrofil: 53.2% lymfocyta: 27.9% monocyta 14.1%  eosinofil: 3.7% basofil 1.05% hemoglobin:143 g/l hematokrit 0.429 I/I thrombocyta:204.0 G/I  szérum nátrium: 141mmol/l; szérum kálium: 4.7 mmol/l; szérum klorid: 104mmol/l.; vizelet fehérje: negativ. vizelet cukor negativ. vizelet urobilinogén normális. vizelet aceton negativ. vizelet üledék vizsgálat 1-2fvs. vérnyomás 110-131 között van, de 2 nappal ezelőtt 156/65 is volt...

  Megvásároltuk az ön által javasolt termékeket, ezüst kolloidot, fagyöngy teát, probiotikumot, nátrium cloridot és tisztított vizet.

Kérdésem az lenne: miből mennyit szedjen és meddig. Energia ital fogyasztása az elmult fél évben elmondása szerint heti 5-6 darab volt.

    Köszönöm elöre is válaszát.

 

Kedves Kérdező!

 

Egy, 16 évesnél, de még egy érett felnőttnél is a heti 5-6 energiaital fogyasztása óriási megterhelés jelent az egész szervezet számára. Egy fiatal fiúnak sporttal, mozgással kell "feldobnia" magát. Sajnos látszik, hogy ami bejött a vámon, elment a réven, de fordítva is mondhatnánk, mert mindegyik igaz. A 141-es nátrium érték kevés, ugyanis ha ez az érték 142 alatt van akkor már a vér a csontokból vonja ki a nátriumot, hogy meglegyen a nátrium-kálium ion-egyensúly. Ilyenkor felborul a csontok anyagcseréje és mindenki, sajnos még az orvosok is kalciumot javasolnak, holott csak jobban kellene sózni a patikai tisztaságú, patikákból beszerezhető NaCl-el. (Dokumentálni tudom: Orvosok Lapja 2010.október 8.old), hogy ma 100 emberből 95 főnek kálium mérgezése van!! A 4,7 -es szérium kálium szint éhgyomri vérvételnél, azt jelenti, hogy a nem éhgyomori kálium jóval 5-ös értékek felett van, amikor már jelentősen megnövekszik a váratlan szívmegállás, akármilyen fiatal és akármilyen erős is valaki (Fehér Miklós, Zavadszky, Varga, Kolonics, stb mind ezért halhattak meg sportolás közben). Napközben a gyakori vizelet ürítés során sok nátriumot veszít a szervezet, mivel a nátrium zömmel a sejtek közötti térben (sejtközötti állomány) van a testünkben és a kiürülési rátája 65 % !!! A kálium ellenben a sejteken belül helyezkedik el és a kiürülési rátája, mindössze 6 %!!

A sok energiaital magas koffein és kálium tartalma, valamint erős vízhajtó hatása miatt jobban kiüríti a NaCl-t azaz a sót és felborul a nátrium-kálium ion egyensúly a kálium javára és ez már fiatalon is magas vérnyomást és szívfrekvencia zavarokat idéz elő. Ez nem mindenkinél egyszerre jelenik meg, mert függ az életmódtól a táplálkozástól, a környezettől, genomoktól,stb. Ebben a korban a Na-K helyes aránya 1:40!, amelyet egy darabig tolerál a szervezet, majd a vese elkezdi veszíteni a káliumot, hogy mentse a szervezetet, majd kialakul a folyamatos káliumvesztés, amely már megint kóros (Addisson-kór).

Önnek mint szülőnek, a fia felnőtt koráig nagyfokú a felelőssége gyermeke neveléséért, állapotáért, egészségéért! Lehet mindent megadni egy gyermeknek, de nem mindent megengedni! Nem kell minden reklámnak bedőlni! Ha egy fogkrémet reklámoz egy fogorvos, attól azt még fenntartással kell kezelni!!! Van olyan ország, ahol be van tiltva a Redbull és más hasonló energia italok, a fiánál is jelentkező tünetek miatt! A Forma 1-nél meg az egyik fő szponzorcég a Redbull! Árulnak, alkohollt is, cigarettát is. Egy felnőtt joga eldönteni, hogy mennyire rongálja a saját egészségét, de egy fiatalkorú, fejlődő szervezetű ember számára ugyanennek a felnőttnek meg kell akadályozni minden áron, hogy a reá bízott gyermek, amíg nem lesz önálló jövedelme és érett gondolkodása, ne rongálhassa az egészségét lórugásszerű energia italokkal!! Szerencsére van egy Nagymama a Családban, aki már nincs benne a mindennapok mókuskerék-szerű pörgésében, s ideje és tapasztalata, no meg a szeretete alapján védi és oltalmazza szűkebb és tágabb családtagjait. Önnel is ezt tehette, amikor Ön volt 16 éves. Gondoljon vissza erre az életszakaszára.

A fiú minden reggel igyon meg, egy előző este óta 3 dcl hideg desztilláltvízben ázó (egy púpozott teáskanál) fagyöngy áztatmányt, azaz teát ( a fagyönygyöt és teáját nem szabad hővel kezelni).

Ezzel a teával vegyen be a ProbioFlora-ból 1x2 kapszulát, és vegyen be a nap során többször is (4x1) BioFlavone-C -t, valamint az EveryOne-ből egy szemet, étkezéskor, s ezzel beviszi a szervezetébe azokat a létfontosságú nyomelemeket és vitaminokat, amelyekből sajnos ma a táplálékok szinte semmit, vagy alig-alig tartalmaznak az iparszerű mezőgazdasági termelés és az egynemű, káliumos műtrágyázás miatt!!!

A szív munkáját, hogy normalizálódjon a vérnyomása, meg kell segíteni napi 1x1 db 20 mg-os, étkezés előtt bevett Q-10 kapszulával. A fejlődő szervezet miatt javasolnék még egy Calcium Active-t is szedni étkezéskor, hogy a ki tudja mióta meglévő minimális csontvesztése megszűnjön és erős csontozattal kezdje el a felnőtt kort!

Az ezüst kolloidból naponta egyszer 3 cl-t vegyen be a szájába és ott 10 percig zubogtassa, majd 10 perc után a maradékot nyelje le. Ez független az étkezésétől.

Az NaCl-t patikában vegye és egy darabig egy kicsit jobban sózzon ezzel az igen tiszta 100%-os NaCl-el.

Vízivásra, italok és ételek készítésére használjanak vagy desztilláltvizet, vagy fordított ozmózis (Reverz ozmózis=ro) vízszűrővel szűrt és tisztított vizet (info@tisztaviz-uzlethaz.hu  e-mailról kérhet ajánlatot). A tiszta víztől az egész család egészsége nagymértékben javulni fog!!

Mobil vízdesztilláló készüléket már a Vitamin Station webáruházából is rendelhet!

 

Javasolnám még legalább két hónapig a Lecithin szedését is, hogy a mája és a szervezete méregtelenedjen. Napi 2x1-et javasolnék étkezéskor.

A javasolt terápia hatása már egy hónapon belül megmutatkozhat, de nem szabad abbahagyni, mert akkor nem tud kitisztulni és tiszta alapanyagokból felépülni fia szervezete. A gyorsító italok helyett zöldteát vigyen magával, vagy tiszta vízből készített élvezhető gyógy-teákat (citromfű tea, zöld diólevél tea, hársfa tea, csipke tea, hibiszkus tea, stb), vagy otthon, frissen préselt zöldség vagy gyümölcsleveket, amelyeket lehet kissé hígítani akár deszt., akár ro-vízzel is.

Mielőbbi javulást kívánok és mielőbbi életmódváltást az egész Családnak!

Tisztelettel: W-V.László

 

A Vitamin Station étrend-kiegészítőinek fogyasztása során kedvező élettani hatásokat tapasztalhatunk. Ezen termékek azonban nem gyógyszerek, nem szándékoznak betegségeket gyógyítani, vagy kezelni! Termékeink olyan étrend-kiegészítők, melyek nem helyettesítik a változatos, és kiegyensúlyozott táplálkozást! A honlapunkon található információk tájékoztató jellegűek, betegségével forduljon szakorvoshoz!

keresés a honlapon

Kérek értesítést a legújabb akciókról!

Partnereink

VS Pontok Országszerte

Biobarlang

Nyereményfigyelő

Nyereményfigyelő

Friss Twittek